Skånsk valupptakt den 20 augusti

VARMT VÄLKOMMEN TILL
SKÅNSK UPPTAKT FÖR VALVINST 20 AUGUSTI

Lördag 20 augusti kl 15.30 bjuder vi in dig till en folkfest för valseger 2022 i Malmö Folkets Park. Inför valrörelsens sista intensiva veckor laddar vi med politisk inspiration och tal av partiordförande Magdalena Andersson och underhållning av Hasse ”Kvinnaböske” Andersson.

För dig som vill vara tidigt på plats kommer vi att smygstarta med aktiviteter och underhållning för såväl stora som små redan klockan 14.30. Programmet på scen startar kl 16.00. Ta med familj, släkt och vänner på en upplevelserik eftermiddag med oss. Och missa inte eftersnacket på valpuben på Moriska Paviljongen klockan 17.30.

Är du intresserad av samåkning till valupptakten? Ta kontakt med Socialdemokraterna i din kommun.

Tillsammans för valseger 2022!

Valupptakten är ett samarrangemang av Socialdemokraterna i Skåne, LO Skåne och ABF Skåne.”

Länk till Facebookeventet: https://fb.me/e/3z1Wam0wa

facebook Twitter Email